ISAC fond pokrenuo ediciju Vodiči

ISAC fond ima zadovoljstvo da obavesti da su, uz pomoć Ministarstva inostranih poslova i Ambasade Savezne republike Nemačke u Beogradu, objavljena prva dva izdanja iz novopokrenute edicije Vodiči. To su Vodič kroz pridruživanje Evropskoj uniji i Vodič kroz evroatlantsko partnerstvo.

Oba izdanja pružaju mogućnost zainteresovanima da se na sažet i razumljiv način upoznaju sa istorijom, strukturom, institucijama, procedurama i perspektivama evropske i evroatlantske integracije. Osim toga, posebno su istaknuta iskustva, mogućnosti i izazovi Republike Srbije u Procesu stabilizacije i pridruživanja, kao i evroatlantskom partnerstvu. Oba izdanja su namenjena čitaocima koji se profesionalno ili akademski bave pitanjima evropske i evroatlantske integracije, ali i široj javnosti u kojoj sve više raste interesovanje za ova pitanja.

Sa namerom da se čitaocima detaljnije predstavi program Partnerstvo za mir, ISAC fond najavljuje i skoro objavljivanje Vodiča kroz Partnerstvo za mir, uz pomoć Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Holandije i Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu.

Preuzmite Vodiče…