ISAC Фонд покренуо едицију Водичи

ISAC фонд има задовољство да обавести да су, уз помоћ Министарства иностраних послова и Амбасаде Савезне републике Немачке у Београду, објављена прва два издања из новопокренуте едиције Водичи. То су Водич кроз придруживање Европској унији и Водич кроз евроатлантско партнерство.

Оба издања пружају могућност заинтересованима да се на сажет и разумљив начин упознају са историјом, структуром, институцијама, процедурама и перспективама европске и евроатлантске интеграције. Осим тога, посебно су истакнута искуства, могућности и изазови Републике Србије у Процесу стабилизације и придруживања, као и евроатлантском партнерству. Оба издања су намењена читаоцима који се професионално или академски баве питањима европске и евроатлантске интеграције, али и широј јавности у којој све више расте интересовање за ова питања.

Са намером да се читаоцима детаљније представи програм Партнерство за мир, ISAC фонд најављује и скоро објављивање Водича кроз Партнерство за мир, уз помоћ Министарства иностраних послова Краљевине Холандије и Амбасаде Краљевине Холандије у Београду.

Преузмите водиче…