Данска ће помоћи одржавање 9. Школе реформе сектора безбедности у Србији

Амбасада Краљевине Данске у Београду је прихватила да помогне одржавање 9. Школе реформе сектора безбедности, која ће се одржати од 23-27. априла 2007. Школу ће заједно подржати Министарство одбране и Министарство иностраних послова Краљевине Данске, кроз Амбасаду Краљевине Данске у Београду. Амбасада ће помоћи ИСАЦ фонду и довођењем једног стручњака из Данске који ће своја знања из одређених области поделити са полазницима Школе.

Ово ће бити први пут да је једна држава, партнер на пројекту, одлучила да по други пут помогне одржавање Школе. Влада Краљевине Данске (Министарство одбране и Министарство иностраних послова Данске кроз Амбасаду Краљевине Данске у Београду) је већ помогла одржавње 5. Школе у организацији ЦЕПРОБ-а, претходника ИСАЦ фонда. Тим ИСАЦ фонда је захвалан на овој одлуци и верује да је предстојећа помоћ опипљив доказ да су пројекат Школе – као и његово извођење – препознати и вредновани од стране донатора исто као и од институција у Србији и учесника који су корисници ове Школе.

Предстојећа Школа, петодневни интензивни образовни програм за младе лидере, професионалце и службенике у области безбедности, данас још увек чини једну од најзначајнијих образовних иницијатива за реформу сектора безбедности у Србији.

(Како би сте добили више информација о пројекту Школе, молимо Вас да погледате поглавље Пројекти на нашој wеб презентацији)

Распоред предавања Девете школе реформе сектора безбедности