ISAC Фонд је примио подршку у информационој технологији од амбасаде Републике Кореје

Амбасада републике Кореје и КОИЦА, корејска агенција за међународну сарадњу, поклонили су два рачунарска комплета као подршку ИТ капацитету ISAC Фонда.

9. новембра 2006. ISAC Фонд је примио донацију од два рачунарска комплета од амбасаде Републике Кореје у Београду као подршку његовом раду. Рачунари су део помоћи Србији коју је испоручила КОИЦА, корејска агенција за међународну сарадњу.

У светлу ширења рада на пројектима ISAC Фонда, два нова рачунара су значајно повећала капацитет ISAC тима да спроводи истраживања и пројектне задатке.

Током предавања донације у амбасади Републике Кореје, њена екселенција амбасадор, др Ким Yоунг-Хее је изразила своју наду да ће скромни поклон од два рачунара допринети будућем раду ISAC Фонда.

ИСАЦ фонд и његов тим са захвалношћу прихватају овај поклон и захваљују се на подршци Републике Кореје и на помоћи примљеној од амбасаде Кореје у београду. Посебно се захваљујемо и господину Деук-Џwан Ким-у, саветнику и конзулу амбасаде Републике Кореје за спровођење процеса донације.