ISAC Фонд почиње објављивање новог издања: ISAC-ове политичке перспективе

Како би постигао један од својих кључних циљева – квалитативно унапређење развоја јавне политике у Србији – као и да би предочио благовремене коментаре важних догађаја и политичких тема из Србије, региона и Европе са своје јединствене тачке гледишта, ISAC Фонд почиње објављивање новог издања: ISAC-ове политичке перспективе.

Прво издање ISAC-ове политичке перспективе, насловљено „Дефинисање антиреформиста, редефинисање реформиста“, које је написао Милан Пајевић, председавајући међународног саветодавног одбора ISAC Фонда, уједно обележава и почетак пуног ангажмана г.Пајевића у ISAC-у.

ISAC-ове политичке перспективе ће бити објављиване када догађаји то буду налагали, уместо у тачно одређеним интервалима. Намера ISAC Фонда је да прво ангажује чланове свога међународног саветодавног одбора као ауторе ISAC-ове политичке перспективе, али исто тако и истомишљенике – стручњаке из разних области, људе који су били део програма ISAC Фонда, пријатеље организације и друге особе заинтересоване за реФорме.